Over Sky2Media

Sky2Media is gespecialiseerd in het professioneel bewerken van luchtfoto’s en luchtvideo’s.
Wij gebruiken hiervoor beelden gemaakt door professionele vliegers in de regio’s Enschede en Utrecht.

Hierdoor beschikt u over een indrukwekkende presentatie die gebruikt kan worden voor een groot aantal doeleinden zoals social media als YouTube, Vimeo en Facebook, maar ook in bedrijfspresentaties.

Door onze jarenlange ervaring in internetprojecten en social media zijn wij in staat om de presentaties op uw website te tonen en hierbij zoekmachine-optimalisatie toe te passen, waardoor uw website ook nog eens een heel stuk hoger in de zoekresultaten terecht komt.

Sky2Media is een activiteit van WEB 053

WEB 053 is een jong en dynamisch bedrijf dat kan bouwen op jarenlange ervaring in de internetbranche met het ontwerpen en bouwen van websites.

Al in 1995 toen het internet publiek toegankelijk werd zijn wij begonnen met ons te oriënteren in deze zogenaamde “New Media”, welke nog continu in ontwikkeling is.

E-commerce

Ook het zakendoen op internet is een van onze specialiteiten en wij zien het als onze taak om u te adviseren in alle zaken die E-commerce met zich mee brengt.
Door deze jarenlange ervaring zijn wij een organisatie die uw bedrijf een frisse start op het internet geeft, maar zeker ook het adres om uw website eens kritisch te bekijken.

Waar nodig kunnen wij uw website uiteraard ook vernieuwen en verbeteren, zodat u er weer jarenlang profijt van heeft.

Bankrelatie

Rabobank Twente Oost

Rekeningnummer: 15 70 82 636
IBAN/SEPA code: NL 59 RABO 015 7082 636
SWIFT/BIC code: RABO NL 2U

Kamer van Koophandel

WEB 053 is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland onder nummer 0821 8305.

BTW nummer

NL172813542B01.

Links

Webdesigngids.nl